Voorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden van  www.dechinesewinkel.nl.    www.chinese-winkel.nl  hierna te noemen De Chinese Winkel, is een internetwinkel die is opgezet door De Chinese Winkel.   De Chinese Winkel heeft haar magazijn en kantoor aan de  Postelscheheideweg 4 in Luyksgestel.  En als zodanig ingeschreven bij de KvK te Eindhoven onder nummer 5960 4689 

1. Bestellingen voorwaarden.  Op alle bestellingen die via deze internetwinkel geplaatst zijn, is deze leveringsvoorwaarden van toepassing. De Chinese Winkel heeft het recht inhoud van de internetwinkel en deze voorwaarden ten alle tijden te wijzigen. Bij een aantal artikelen is een maximum bestel hoeveelheid vastgesteld. Als U toch meerdere van deze artikelen wilt ontvangen kunt u bij ons via E-mail of telefonisch informatie aanvragen over levering van meerdere van deze artikelen, en eventuele toezending hiervan. U krijgt dan een bericht terug met totaalprijs en betaalwijze.   Alle in deze internetwinkel vermelde prijzen zijn Incl. BTW.

1A. Prijzen.  Allen op deze internetwinkel vermelde prijzen zijn alleen geldig bij een bestelling via deze internetwinkel en op het moment van aankoop. U krijgt een mail bevestiging van deze aankoop.   Bij een vervolg aankoop kunnen de prijzen gewijzigd zijn.   Extreme prijs afwijkingen door fouten kunnen leiden tot het niet uitleveren van artikelen en annuleren van de bestelling.   

2. Bevestiging ontvangst Allen op deze internetwinkel getoonde artikelen zijn vrijblijvend totdat U een orderbevestiging per E-mail heeft ontvangen. Op deze bevestiging staat minimaal de artikelomschrijving, de prijs, het aantal artikelen, verzendkosten, Uw naam en Mail adres en adresgegevens van De Chinese Winkel.

3.Overeenkomst Door de bestelling aan ons te verzenden gaat U een overeenkomst aan met De Chinese Winkel waarmee U tevens aangeeft akkoord te gaan met in deze overeenkomst vermelde gegevens. Waarbij De Chinese Winkel de verplichting heeft U zo snel mogelijk het bestelde artikel te doen toekomen, en U de verplichting aangaat deze na betaling af te nemen.

3a. Voorwaarden leeftijd. De koper verklaart dat hij of zij minimaal 18 jaar is en/of toestemming van ouders of voogd heeft, voor de aankoop van alle artikelen in deze webwinkel.

4. Transport en kosten  Hoewel wij instaan voor optimale verpakking, zoals U van ons gewend bent,  voor vervoer van de goederen kunnen wij geen garanties meer geven op breuk en of beschadiging tijdens vervoer. De gehanteerde opruiming verkoopprijzen zijn daar te laag voor.De kosten voor de door U gedane bestelling, ongeacht het aantal artikelen of verpakkingseenheid, zijn aan administratie en verzendkosten, zie tabel.

 Bestellingen euro Nederland België
tot 20,00 6,506,50 
 20,00 - 50,004,95 5,50
 50,00 - 75,002,50  3,50
 boven 75,00gratis  gratis

 

Leveringen in andere EU landen uitsluitend na mail overeenkomst.     Betalingen uit het buitenland dienen zonder verdere kosten te worden overgemaakt.  Bestellingen kunnen alleen worden verwerkt als zij per vooruitbetaling zijn voldaan via  Rabobank NL91RABO 0113 7028 84 dit nummer vindt U ook op de orderbevestiging of op onze bedrijfs info pagina. Betaling kunnen ook geschieden via IDEAL. Bij Betalingen met PayPal, Visa, Mastercard of American Express creditcard wordt 3% bankkosten in rekening gebracht. Dit IVM de hoge kosten van deze creditcards.

4a. Verzendkosten. Onder de noemer verzendkosten zijn alle kosten verwerkt waaronder betalingskosten, verpakkingskosten, administratieve kosten, verwerk-kosten e.a.

5. Levering.   Aflevering van goederen in Nederland wordt verzorgd door PostNL.   Levering geschiedt doorgaans 1 tot 3 dagen na ontvangst betaling.  Levering voor België 2-4 dagen (Belgische Post).  Tijdens weekend zon en feestdagen kan levering langer zijn dit alles volgens voorwaarden van PostNL of Belgische post.   Levering na vooruitbetaling via Internetbankieren, IDEAL en Pay Pal geschied in 1-3 (werk)dagen, levering na vooruitbetaling met een overschrijvingsformulier geschied meestal binnen 5-7 (werk)dagen.   Verzending geschied doorgaans op maandag, dinsdag en donderdag (tenzij dit een feestdag is dan vervalt deze dag of wordt een dag eerder of later verzonden)    U dient als koper juiste adresgegevens te verstrekken, bij onjuiste gegevens en daardoor verkeerde aflevering of adres onbekend, staan wij niet in voor bijkomende kosten voor opnieuw verzenden van een bestelling of annulering.    Artikelen die niet op voorraad zijn en niet binnen 30 dagen kunnen worden uitgeleverd, daarvan wordt U eerst op de hoogte gesteld.   In overleg met U als klant wordt deze bestelling geannuleerd (bedrag zal dan binnen enkele dagen worden teruggestort) of als U dit wenst op een later tijdstip nageleverd.    Voor leveringen aan de Europese Unie kunnen langere levertijden van toepassing zijn, dit is afhankelijk van het betreffende land. Verzending goederen doorgaans op maandag, dinsdag en donderdag.

5a. Levering. Aangezien veel van de artikelen die op de internetwinkel worden aangeboden geheel of gedeeltelijk handgemaakt zijn, kunnen er verschillen in kleur en vormgeving optreden tussen het afgebeelde artikel en het geleverde artikel. Tevens kunnen juist omdat het handgemaakt is lichte onregelmatigheden aan sommige artikelen zichtbaar zijn.   Alle lampen en lampionnen worden geleverd zonder fitting, draad en stekkers, tenzij per artikel anders wordt  vermeld.  Bij sommige artikelen staat vermeld dat deze niet kunnen worden verstuurd ivm de grote hiervan of kwetsbaarheid, als U deze artikelen bestelt dient U zelf voor het vervoer ervan zorg te dragen, dus deze kunnen uitsluitend worden opgehaald na een afspraak te hebben gemaakt. Tijdens het de grote opruiming nav de beëindiging van de winkel kunnen levertijden langer zijn, op is op.

5b. Bezorg opties.  De volgende opties zijn mogelijk.1.Niet van toepassing, kan altijd worden bezorgd. 2. Bij niet thuis, bij de buren afgeven op huisnummer .......... 3. Bij niet thuis, NIET bij de buren afgeven maar naar MijnPostNL afhaalcentrum 4.Niet afgeven op mijn adres, ik haal het zelf op bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. (Check uw Track Trace, deze krijgt U via de e-mail binnen). 5. Eerstvolgende zaterdag bezorgen, indien besteld voor donderdag 11.00 uur, als u later besteld wordt het de volgende zaterdag bezorgd (deze optie is alleen voor particulieren niet voor bedrijven en niet voor België). Indien U heeft gekozen voor bezorging bij door U bepaalde directe buren in uw straat. Dit wordt dmv een sticker op het pakket kenbaar gemaakt, echter dat is een verzoek aan de postbesteller er kunnen verder geen rechten aan worden ontleend. Indien uw pakket naar het dichtstbijzijnde afhaal punt wordt gebracht dient U dit binnen 6 werkdagen op te halen, anders wordt dit naar ons geretourneerd en zijn deze retourkosten voor uw rekening.

6. Retouren.  U kunt, na ontvangst van de bestelde artikelen, deze zonder opgaaf van reden binnen 14 kalender dagen retour zenden, kosten voor deze retourzendingen zijn voor Uw rekening. De goederen dienen onbeschadigd, niet gedragen, in originele verpakking en met factuur kopie retour gezonden te worden aan De Chinese Winkel   Postelscheheideweg 4  5575 XC  Luyksgestel.   Na ontvangst van de artikelen zal binnen 14 kalenderdagen het bedrag worden teruggestort, uitgezonderd de daadwerkelijke verzendkosten, op een door U opgegeven rekeningnummer. Print hier het retour formulier. De Chinese Winkel heeft het recht om beschadigde en/of gedragen artikelen te weigeren, of in overleg met U, tot een waardevermindering over te gaan, en als zodanig een lager bedrag terug te storten.  Retour sturen is niet mogelijk voor speciale bestellingen die niet direct via deze webwinkel zijn doorgegeven, die echter via aparte E-mail of telefonische correspondentie zijn besteld.  Retouren kunnen ook niet geaccepteerd worden als de door De Chinese Winkel aangebrachte verzegeling is verbroken.(deze verzegeling is zo aangebracht dat artikelen goed bekeken kunnen worden voordat ze door de klant worden geopend, en is ook niet nadelig voor het gekochte artikel)

6a. Retour sturen vanuit België. Idem als hierboven, maar neem eerst contact op voor een retour adres in België.

7. Klachten. Alle klachten of opmerkingen zullen door de Chinese Winkel in behandeling worden genomen. U kunt deze doorgeven via    klantenservice@chinese-winkel.nl   of per telefoon mobiel 06-22990869 vast 0497-544092 van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16,00 uur. Klachten zullen met de meeste spoed worden afgehandeld.

8. Privacy statement. AVG  Alle door U als klant verstrekte gegevens zullen met de meeste zorg door ons worden beheerd, en deze zullen niet aan derden verstrekt worden, maar uitsluitend worden gebruikt voor administratie en verzending van goederen en diensten van en naar De Chinese Winkel.        

Informatie op deze webpagina’s   mag niet voor commerciële doeleinden gekopieerd worden.